Vertel een vriend

Je bent tevreden over onze samenwerking en je denkt dat onze betaaloplossingen het verschil kunnen maken voor je vrienden en collega‘s? Gebruik dit document om ons hun gegevens over te maken. Als we ze kunnen overtuigen, krijg je bij de levering van hun terminal je geschenken naar keuze: Een filmavond in de bioscoop zegt je niets? Je kan ook kiezen voor 20 gratis papierrollen. Wordt peter van een collega en schenk hem/haar een korting van 20 euro op de activatie! De gemarkeerde velden * zijn verplicht in te vullen.

Mijn Gegevens
Mijn Lead
U kan uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de optie "uitschrijven" in de e-mails die u mogelijk ontvangt. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Ingenico.
  • Door op de "Verstuur" knop te klikken, gaat u ermee akkoord dat Ingenico Group uw persoonsgegevens verwerkt en gebruikt om uw verzoek af te handelen overeenkomstig het privacybeleid van Ingenico. In overeenstemming met de relevante wetgeving hebt u aangaande uw persoonsgegevens het recht om toegang te krijgen, correcties te verkrijgen, bezwaar te maken, uw toestemming in te trekken en ze te laten verwijderen. Neem voor het uitoefenen van deze rechten contact op met een Ingenico Data Privacy Officer.