Bekijk hoe onze experts hun bevindingen over payments performance bespreken

In deze video's delen onze experts hun inzichten en best practices over hoe u het meeste uit uw setup en betaalproces kunt halen.

Conversie in de betalingsketen

Robin laat een overzicht zien van de betalingsstroom en geeft tips hoe u deze kunt optimaliseren voor een verbeterde conversie.

Praktische tips om uw betalingspagina te verbeteren

Marie deelt onze laatste bevindingen over het creëren van een optimale betaalpagina, verdeeld over 7 belangrijke thema's. Onze tips komen voort uit UX best practices en 6 maanden onderzoek op de betaalpagina. U leert meer over hoe u de betaalpagina kunt verbeteren en het percentage van verlaten winkelwagens kunt verminderen.

Maak kennis met de nieuwe regelgeving rond authenticatie

Met de opkomst van e-commerce neemt fraude toe. De authenticatie van klanten is dan ook een cruciale stap in de betalingsstroom. Miriam geeft u meer inzicht in het steeds evoluerende landschap. Van PSD2 tot de nieuwe SCA met 3D Secure versie 2, ze geeft advies hoe u de conversie kunt maximaliseren tijdens deze authenticatiestap..

Optimaliseer met autorisatiegegevens

Stella legt uit hoe het autorisatie-ecosysteem werkt, hoe u gebruik maakt van de autorisatiegegevens om uw business te verbeteren en hoe acquirers - zoals wij - vaak tewerk gaan.

MyPerformance - uw Business Intelligence tool

Ontdek hoe onze analysetool u kan helpen meer inzicht te krijgen in uw betaling prestaties. In deze video laten Kate en Jordan het belang van data zien zodat u de evolutie van uw bedrijf kunt bijhouden en zo uw betalingsinstellingen kunt optimaliseren.

 

Maak kennis met onze experts

Robin Soubry

Robin Soubry
Head of Customer Experience

Marie Cheung

Marie Cheung
User Experience & Service Designer

Miriam Zriniova

Miriam Zriniova
Authentication and Fraud Product Manager

Stella Snickare

Stella Snickare
Head of Growth Management for Acquiring

Jordan Vercauteren

Jordan Vercauteren
Growth Analytics & Performance Manager

Kate Paterson

Kate Paterson
Product Designer

Onderneem actie om uw conversie te verbeteren

Ontdek meer over de producten en tools die we beschikbaar hebben bij Ingenico ePayments om uw betaling prestaties te verbeteren

Neem contact op

Ontdek uw Ingenico opties

Lees meer over populaire onderwerpen en vind bronnen die u kunnen helpen bij de integratie van Ingenico.

Support site