Blijf groeien in de toekomst

Online en mobiele betalingen

De snelle groei van de digitale economie leidt tot fundamentele veranderingen. En verandering zorgt voor kansen. Wij bieden verkopers over de hele wereld mogelijkheden voor online en mobiele betalingsverwerking en andere waardetoevoegende diensten. Zo helpen we hen kansen te grijpen en hun ware potentieel te benutten.

Al jaren overtreft de wereldwijde groei van online en mobiele verkoop de groei van traditionele winkelverkoop. Deze groei gaat steeds sneller, omdat meer en meer consumenten wereldwijd bestellen. Voor een online verkoper vertegenwoordigt deze wereldwijde markt miljoenen potentiële klanten.

Er zijn veel variabelen die het online succes van een verkoper bepalen: van het aanbieden van de juiste productmix tot de levering, klantenservice en marketing. Wij zijn gespecialiseerd in het meest cruciale deel van online verkopen: het betaalproces. Dit betekent dat u zich kan concentreren op het leiden van uw bedrijf, want uw klanten kunnen rekenen op een probleemloze en veilige betalingsmethode.

Financieel beheer

Wij maken een einde aan de complexiteit van online verkopen in andere landen.

Wij zijn een full-service Payment Service Provider (PSP), wat betekent dat onze platformen met één technische verbinding toegang bieden tot meer dan 150 verschillende internationale kredietkaarten en andere betaalmethodes. Wij innen en dragen betalingen voor u af van over de hele wereld.

Dankzij onze fullservice-platformen kan u de lokale betalingsmethodes en munteenheden aanbieden die uw klanten verkiezen. En omdat we over de hele wereld actief zijn, is het om uw producten overal te verkopen niet meer nodig om in meerdere landen verschillende bankrekeningen te openen en nieuwe juridische entiteiten te vormen.

Na een eenvoudige, snelle en veilige platformintegratie krijgt u toegang tot alle betaalproducten en diverse aanvullende diensten: business intelligence-, fraude- en retourmanagement-, en betaalprocesoptimalisatiediensten.

Financieel beheer
Rapportages en Controles

Rapportages en controles

Dankzij ons fullservice-model krijgt u maar één rapport en storting voor alle geactiveerde betaalmethodes. Zo hoeft u geen verschillende rapporten, betalingscycli en voorwaarden voor elke individuele betalingsmethode afzonderlijk te beheren. Dit vereenvoudigt het betalingscontroleproces en vermindert de werklast voor uw financiële afdeling.

Mobiele betalingen

Mobiele apparaten hebben onze wereld veranderd. Ze hebben opnieuw gedefinieerd hoe, waar en wanneer we actief zijn in de online wereld. Pc’s zijn niet langer het belangrijkste apparaat voor e-commerce en de consumentenervaring op een mobiel apparaat bepaalt steeds meer het succes van online verkopers.

Maar mobile commerce vereist een andere manier van denken dan traditionele e-commerce.

Consumentengedrag op smartphone of tablet wordt gevormd door handelingen via een touchscreen in plaats van met een toetsenbord en muis. Kleinere schermafmetingen zorgen voor beperkingen en verbindingssnelheden verschillen van apparaat tot apparaat en van locatie tot locatie. Om consumenten via mobiele browsers te verleiden iets te kopen, moet de betaalervaring geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten.

Zorg voor de best mogelijke betaalervaring voor uw klanten, welk apparaat ze ook gebruiken. Dat kan met een van onze mobiele interfaces, producten en diensten. Onze ‘mobile first’-benadering biedt u flexibele integratiemogelijkheden die zorgen voor mobielvriendelijke in-app-betalingspagina’s met een optimale gebruikerservaring.

Mobiele betalingen
Omnichannel

Omnichannel

Het maakt niet uit welk kanaal een consument kiest om met u in contact te komen. Of het nu een betaalterminal in een winkel, een webshop of een app op een mobiel apparaat is, hun ervaring moet voor elk kanaal probleemloos, gestroomlijnd, veilig en geoptimaliseerd zijn.

Nu onze sector blijft innoveren en evolueren en de handel zich uitbreidt naar een steeds groter aantal kanalen en apparaten, is het creëren van een samenhangende ervaring via al deze kanalen een belangrijke factor voor het zorgen voor loyale klanten en het realiseren van verkoopsucces.

Als onderdeel van de Ingenico Group zijn wij de ideale partner om u te helpen bij het bieden van deze ervaring en betalingen voor u te regelen, of ze nu online, in een winkel of via een mobiel apparaat gebeuren.