Breid uit naar het buitenland met Ingenico

Bied uw klanten in verschillende landen hun favoriete betaalmethode aan – zonder meerdere bankrekeningen te moeten openen of nieuwe rechtspersonen te moeten oprichten. Ingenico ePayments is een toonaangevende leverancier van wereldwijde betaaldiensten die internationale e-commercebetalingen verwerkt voor meer dan 600 van de bekendste e-commercemerken ter wereld.

Eenvoudige overgang naar internationale expansie

Naadloze internationale verkoop voor een beheersbare groei.

Wij helpen onze partners niet alleen om internationaal uit te breiden, maar maken het proces ook eenvoudig. Het is niet nodig om meerdere betaalmethoden in verschillende landen te beheren. En u hebt geen ingewikkelde procedures voor de omrekening van valuta's nodig. Gewoon eenvoudige internationale integratie die met één aanspreekpunt kan worden beheerd. En terwijl u internationaal groeit, staan wij klaar om u bij elke stap te ondersteunen.

 

Beheer al uw betaalmethoden op één plaats

Ons Full Service-aanbod bespaart u tijd en moeite door al uw betaalmethoden samen te voegen in één enkele methode.
Het beheer van meerdere betaalrekeningen kan een uitdaging zijn. Waarom zou u het uzelf moeilijk maken met een systeem voor elektronische betalingen dat u verplicht om te jongleren met talen, valuta's om te rekenen en rekening te houden met verschillende betalingsgewoontes. Om nog maar te zwijgen van de juridische implicaties van grensoverschrijdende betaalmethoden.

Ingenico ePayments biedt full-serviceoplossingen die u een overzichtelijk systeem geven op één plek. Met onze steun hoeft u niet in elk land waar u actief bent bankrekeningen te openen of een nieuwe rechtspersoon op te richten. Het enige wat u moet doen, is kiezen welke betaalmethoden u wilt accepteren. Wij zorgen voor de rest.

Met één contract kunnen handelaren alle betaalmethoden combineren in één financierings- en rapportagestroom en eenvoudig nieuwe betaalmethoden toevoegen naarmate hun online activiteiten groeien. U krijgt uw internationale rapporten te zien met één dashboard en in één voorkeursvaluta – zodat u minder hoeft na te denken over de complexiteit van elektronische betalingen en u zich meer kunt toeleggen op het internationale succes van uw bedrijf.

150+ BETAALMETHODEN