Zet de volgende stap met tools en technologie

Integratie en Technologie

De wereldwijde e-commerce-markt wordt steeds groter en complexer. Het aantal consumenten dat online shopt, groeit elk jaar en steeds meer internationale spelers verkopen online. De toename van het aantal toestellen met internetverbinding (smartphones, tablets, consoles, en uiteindelijk auto's, tv’s, wearables en IoT) zorgt voor nieuwe mogelijkheden om met klanten in contact te treden.

Als verkoper moet u zich voortdurend aanpassen als u wilt overleven in deze nieuwe wereld. De sleutel tot succes is te anticiperen op de veranderingen en in te spelen op nieuwe kansen. Informatie en kennis op tijd verkrijgen en snel kunnen aanpassen zijn daarbij kritische succesfactoren, omdat u snel moet kunnen reageren als een kans zich voordoet.

Onze betalingsplatformen zijn gebouwd met de nieuwste technologieën en bieden de beschikbaarheid, beveiliging en redundantie die u nodig hebt om ’s nachts rustig te kunnen slapen. Ook krijgt u de data en inzichten die u nodig hebt om weloverwogen strategische beslissingen te nemen. Ten slotte leveren ze u de flexibiliteit om snel aan te passen aan de veranderingen in de markt en in te spelen op nieuwe kansen.

Eenvoudige integratie

Ingenico ePayments biedt u verschillende manieren om te integreren. Dit varieert van een API tot gehoste pagina's. U kiest wat het beste bij u past, op basis van uw zakelijke context, de gebruikerseisen en uw mogelijkheden op het vlak van beveiliging en technologie.

Een van de integratiemethodes is Ingenico Connect, een pakket tools en diensten ontworpen om de integratie naar ons betalingsplatform zo eenvoudig, snel en veilig mogelijk te maken. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën en de tools die ontwikkelaars mogen verwachten. Eenmaal geïntegreerd, stelt Ingenico Connect u met zijn ‘mobile-first’-interfaces in staat om flexibel een optimale klantervaring op elk apparaat te creëren.

Ingenico Connect bevat ook een Developer Hub. Dit is een centrale plek waar ontwikkelaars informatie, middelen en ondersteuning vinden om met Ingenico Connect te integreren. Denk aan een volledige API, directe toegang tot SDK’s, testcases en best practices, FAQ’s en support. De developer hub beschikt ook over een sandbox-omgeving waar ontwikkelaars de mogelijkheid hebben te testen en valideren.

Ingenico Connect biedt u vier verschillende manieren om verbinding te maken met ons platform, afhankelijk van uw specifieke behoeften en gewenste PCI-scope.

Als Ingenico Connect niet bij u past, bespreken onze deskundige adviseurs graag andere integratiemogelijkheden met u.

Partners en samenwerkingsverbanden

Om integratie voor verkopers die gebruikmaken van een van de toonaangevende e-commerce-platformen te vereenvoudigen, heeft Ingenico ePayments een wereldwijd partnernetwerk opgebouwd. Hierin zitten onder meer aanbieders van toonaangevende technologie- en e-commerce-platformen, reserveringssystemen, shopping carts, integratiediensten en andere aanvullende diensten.

Onze eenvoudige plug-ins voor deze partners maken een snelle en probleemloze integratie met onze diensten mogelijk.

Infrastructuur

Onze infrastructuur vormt de basis van al onze activiteiten en omvat onze backoffice-applicaties, databases en datacenters. Ingenico biedt een toekomstbestendig platform waarmee u eenvoudig verbinding maakt, dat schaalbaar is en klaar is om u te helpen met de volgende fase in de wereldwijde groei van e-commerce. We blijven investeren in onze infrastructuur om de hoogste beschikbaarheids- en veiligheidsniveaus te garanderen.

Onze infrastructuur levert u een aantal belangrijke voordelen op:

  • U krijgt toegang tot belangrijke data en inzichten in onze uitgebreide rapporten en de Elevate-business intelligence-tool. De informatie hieruit kan u gebruiken voor het beheren en optimaliseren van uw prestaties.
  • U bent verzekerd van toonaangevende beveiliging, betrouwbaarheid en schaalbaarheid met state-of-the-art beveiliging en fraudedetectie, volledige redundantie en fail-over met live/live-datacenterintegratie.

Veiligheid

Veiligheid staat centraal bij ons. Omdat we in uw naam betalingen innen, is uw vertrouwen voor ons van essentieel belang. Daarom zijn de Ingenico ePayments-platformen PCI DSS-gecertificeerd.

U bent verzekerd van optimale beveiliging en compliancy van e-commerce- en cross-channel-transacties. We beschermen alle gevoelige betalingsgegevens, zoals kaarthoudersdata en gevoelige authenticatiegegevens.

Ons tokenisatie-product brengt PCI DSS-compliancy voor u terug tot slechts een paar vragen. Hiermee garandeert u een veilig beheer van betaalkaartinformatie van de consument. Onze veiligheidsfuncties beveiligen betalingsgegevens van klanten, maken het beheer van gevoelige kredietkaartgegevens mogelijk, verminderen uw risico op cyberaanvallen, waarborgen uw reputatie en beschermen u tegen hoge boetes.

De continuïteit van uw business is gegarandeerd dankzij onze vertrouwde, veilige en gecontroleerde omgeving.