Strengere aanpak van fraudeurs maakt het makkelijker voor u

Fraudedetectie

Technologie wordt steeds geavanceerder, net zoals fraudeurs. Hierdoor ontstaan voor fraudepreventiemanagers en verkopers nieuwe en continu veranderende uitdagingen. Voor succesvolle transacties moeten zowel online verkopers als het winkelend publiek erop kunnen vertrouwen dat ze zich in een veilige omgeving begeven en beschermd zijn tegen fraude.

Hier kunnen wij u bij helpen.
Onze toonaangevende fraudedetectie-oplossingen en fraude-experts combineren meer dan twintig jaar ervaring in deze branche. Wij werken nauw met u samen voor de ontwikkeling en implementatie van fraudeoplossingen die alle aspecten bevatten, zoals preventie, detectie en beheer.

Ingenico ePayments biedt flexibele producten, geavanceerde technologieën en toegewijde experts om te helpen bij het beheren en optimaliseren van uw online fraudepreventie. U kiest de oplossingen die het best passen bij uw behoeften. En u bepaalt zelf of u uw fraudebeheer aan ons uitbesteedt of dat u het, met onze voortdurende ondersteuning, in huis houdt.

Samen met u ontwikkelen we regels en scoretools die realtime feedback geven. Zo profiteert u van de combinatie van onze geavanceerde fraudedetectie-oplossingen en ondersteuning van onze fraude-experts. Onze fraudetools bieden functies als:

 • Device fingerprinting
 • Realtime behaviour mapping
 • Tracken van IP-geolocatie
 • Branchespecifieke risicoprofielen en regels
 • Cross-parameter controles
 • Cross-merchant inzicht
 • Door verkopers te controleren regels

Met onze geavanceerde tools, wereldwijde dekking en lokale expertise kan u fraude verminderen, het aantal goedkeuringen maximaliseren en het aantal terugboekingen minimaliseren, de operationele kosten verlagen én uw klanten een probleemloze online winkelervaring bieden.

Wij maken het moeilijk voor fraudeurs en veilig voor u.

Beheren van terugboekingen

Verminder het aantal terugboekingen met onze speciale tools en adviserende aanpak.

Onze business intelligence-tool Elevate bestaat uit vijf uitgebreide dashboards voor terugboekingen, die u in staat stellen inzicht te krijgen in:

 • Hoeveel terugboekingen u in een bepaalde periode had
 • Wat de redenen voor de terugboekingen waren
 • Hoelang het duurde voordat de terugboekingen plaatsvonden
 • Om welk bedrag het ging bij de terugboekingen

Daarnaast hebt u de mogelijkheid uw terugboekingen te vergelijken met die van branchegenoten

Al deze gegevens zijn ook per land of regio, betaalproduct, munteenheid, rekening (CID) en BIN-bereik te analyseren.

Gebruikmaken van uw eigen big data​.
Onze business intelligence-tool Elevate geeft inzicht in welke terugboekingen u kan aanvechten en welke u beter kan accepteren. Zo handelt u geschillen zo efficiënt mogelijk af. Met de hulp van onze fraude-experts gebruikt u de inzichten vanuit uw bedrijf om de optimale balans te creëren tussen bescherming tegen fraude en verkoopconversie.

Beheren van geschillen

Het kost veel tijd om verdachte transacties te beoordelen. Laat uw handmatige controles over aan onze experts en zet uw kostbare tijd in voor waar het echt om draait binnen uw bedrijf.

Voor meer informatie over het beheren van terugboekingen en geschillen met Ingenico ePayments klikt u hier.