De laatste benodigdheden voor conversie

Ons doel is de volledige betalingsstroom te optimaliseren zonder het voor u moeilijker te maken. Door u te helpen met de ‘laatste benodigdheden voor conversie’ streven we ernaar uw conversieratio aanzienlijk te verbeteren. Naast intuïtieve en responsieve betaalpagina's en een breed scala aan lokale betaalmethoden en valuta's, helpt Ingenico u om de klantloyaliteit te verhogen door slimme tokenization-oplossingen te bieden.

Uw winkel is altijd open

Wist u dat gemiddeld één op de zes transacties niet wordt afgerond wegens diverse problemen in het betaalproces? Daarom hebben we het onze prioriteit gemaakt om de hoogste acceptatiepercentages te garanderen en u het meest stabiele platform op de markt te bieden.

Wij zorgen hiervoor met 3 volledig onafhankelijke datacenters, een team dat instaat voor platformactiviteiten en dat het systeem 24 uur per dag, 7 dagen per week monitort en een analytisch team dat zich toelegt op het volgen en verhogen van de acceptatiepercentages.

Snelle en vlotte integratie

Ontwikkelingstijd is schaars en duur. Een geoptimaliseerde shopperervaring is echter cruciaal voor de conversie van bezoekers naar betalende klanten. Ingenico biedt verschillende snelle, flexibele en veilige integratiemogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een beveiligde plug-and-play betaalpagina, een in een app geïntegreerde betaalmodule of een op een API gebaseerde oplossing die kan worden aangepast aan uw interne systeem, Ingenico's technologie stelt u in staat om op een kosteneffectieve manier de gebruikerservaring te ontwerpen die het beste bij uw bedrijf past.

Responsieve betaalpagina's

Bij Ingenico weten we dat online betalingen voortdurend veranderen. Van nieuwe betaalmethoden tot authenticatiemogelijkheden tot de apparaten die voor betalingen worden gebruikt.

Omdat betalingen steeds vaker worden verwerkt op tablets, smartphones en andere mobiele apparaten, weten we dat betaalpagina's met een mobiele geoptimaliseerde look-and-feel cruciaal zijn voor een optimale conversie.

Onze nieuwe responsieve betaalpagina's bieden u en uw klanten een aanpasbaar betaalproces dat automatisch wordt afgestemd op het apparaat dat uw klanten gebruiken.