Telium 2 betaalterminals

Ingenico In-store biedt ondernemers een totaaloplossing voor het accepteren van elektronische betalingen. U ontvangt maandelijks een compleet en gedetailleerd overzicht van alle uitgevoerde transacties. U concentreert zich op uw business, wij zorgen ervoor dat u met uw Ingenico Telium 2 terminal alle betaalkaarten kan accepteren.

iCT250

Uitstekende prestaties binnen handbereik. De iCT250 is speciaal ontworpen voor de detailhandel en is de ideale terminal als er maar weinig ruimte beschikbaar is.

Download de iCT250 product sheet

iWL250 GPRS

De meest compacte en geavanceerde draadloze terminal op de markt. Deze GPRS-versie garandeert een optimale en veilige verbinding. Waar u zich ook bevindt, u kunt overal betalingen van uw klanten accepteren.

Download de iWL250 GPRS product sheet

iWL250 Bluetooth

Maak uw business mobiel tegen een lagere prijs. Deze draadloze terminal is speciaal voor personen die in één ruimte werkzaam zijn.

Download de iWL250 Bluetooth product sheet

Telium Dual

Oplossing met twee modules voor eenvoudig en veilig betalen.

Download de Telium DUAL product sheet

Mpos iCMP

Maak van uw smartphone of tablet een betaaloplossing. De Ingenico iCMP-kaartlezer verbindt u eenvoudig via Bluetooth met uw smartphone of tablet. Bij klanten thuis, in uw eigen zaak, onderweg of op een beurs – waar u ook bent, de Mpos iCMP is de betaalbare, innovatieve, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing om uw eerste stappen op het gebied van elektronisch betalen te zetten.

Download de MPOS product sheet