Succes verhalen

Studio Anneloes

“Als een van de populairste PSP’s in Nederland en met zijn wereldwijde netwerk biedt Ingenico ons een platform dat werkt voor onze klanten. Verder is het een platform dat met ons meegroeit als we ons bereik willen vergroten.” - Anneloes Van der Heijden, Founder Studio Anneloes.

  • Case study
Lees verder

Airspace Indoor Skydiving

Als bedrijf voor indoor skydive-ervaringen zijn veiligheid en betrouwbaarheid essentieel voor ons merk, dus het was voor ons cruciaal dat ons betalingssysteem dit weerspiegelde. 

  • Case study
Lees verder

Trappistenabdij Westvleteren

Ingenico werkte samen met de abdij om een nieuw click-and-collect-systeem op te zetten met de mogelijkheid om internationale betalingen te accepteren gedurende een zeer beperkte verkoopperiode.

  • Case study
Lees verder

Sneeboer

Het familiebedrijf, gespecialiseerd in handgemaakt tuingereedschap, werd in 1913 opgezet. De wereldwijde uitbreiding vroeg om een internationale aanpak.

  • Case study
Lees verder

Canvas Holidays

Al meer dan vijftig jaar lang verzorgt Canvas Holidays actieve en avontuurlijke kampeervakanties voor families, op bestemmingen in Zuid-Europa. Dit doet het al voor reizigers uit Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Canvas had echter nog twee belangrijke wensen: uitbreiden naar nieuwe geografische markten en directe betalingen van klanten kunnen accepteren op elke gewenste manier.

  • Case study
Lees verder